ZITEX

Gardrób kihívás: 21. nap!

Vasárnapi színkavalkád

2016. május 22. - zitex

A mai szettből nem sajnáltam a színeket, valószínűleg a napsütés és a jó idő engem is megfogott. Csíkos póló, türkiz espadrilles, tornazsák. Legmenőbb vasárnapi szett!

3_7_2.jpg

3_7.jpg

3_7_1.jpg

 

Gardrób kihívás: 19. nap!

Pénteki causal outfit

A hét utolsó munkanapja mindenkinek hoz egy kis frissítő lezserséget. Ezzel én is pontosan így vagyok, még akkor is, ha nem péntekkel zárom a munkás hétköznapokat. Erre a napra egy könnyű szettet raktam össze: V-nyakú, bő póló, farmerkabát, mintás sál és fekete nadrág. A nadrág anyagát tekintve elegánsabb darabokhoz is jól passzol, de mivel egyenes szabású, bő fazonú nadrágról van szó, tökéletes választás a casual péntekekhez is.

3_5.jpg

3_5_1.jpg

3_5_2.jpg

3_5_3.jpg

Gardrób kihívás: 18. nap!

Kék beborulva

Valószínűleg a folyamatos eső és égszakadás eredményezte, hogy ennyire kék színbe öltöztem, de nagyon élveztem ezt a kékséget. Az ékszereket nem vittem túlzásba, mivel a pulóver háromszöges anyagmintájára akartam a hangsúlyt helyezni. A karkötőt évekkel ezelőtt kaptam ajándékba, egy egyedi nekem gyártott darabról van szó, ami nagyon közel áll a szívemhez a mai napig.

3_4_1.jpg

3_4_1_1.jpg

3_4_2.jpg3_4_4.jpg

Gardrób kihívás: 17. nap!

Columbo styleban, félhivatalos formációban

A félhivatalos style alatt azt értem, hogy már majdnem a klasszikus ing-nadrág kombinációt hoztam létre csak akkor odabiggyesztettem egy, DE táskát. A megszokott irodai outfitemet egy hátizsákkal mixeltem, a legkényelmesebb bringázáshoz és még a laptopom is elfér benne. Az inget és a nadrágot Édesanyától nyúltam, – egyszer talán majd visszaadom neki – a sál és a trikó régi alapdarabok, úgy, ahogy a Columbo ballon is. A kabátot egy saját készítésű (süthető gyurma) fecskés kitűzővel tettem különlegessé, évek óta hű társai egymásnak. Az összhatás egy félhivatalos formációt eredményezett nálam, mivel a kék-fehér-piros színárnyalataihoz egy örök klasszis ballont párosítottam. Itt a helye a de szónak, önmagamhoz hűen bele trollkodtam a tökéletességbe. Stílusában nem, de színvilágában egyező cipővel és hátizsákkal dobtam fel a sokszor unalomba csépelt színkombinációt. A szett hatalmas sikert aratott ma a munkahelyemen! Bátran mixeljétek a stílusokat, mert iszonyatosan menő!

3_3_1.jpg

3_3_1_1.jpg

3_3_2.jpg

Plusz egy ráadás kép, mert többen jeleztétek, hogy szívesen megnéznétek rajtam is a szettet. Tádám! :)

13214383_1289237071104572_1976087365_o.jpg

Gardrób kihívás: 16. nap!

Pöttyös minimál

Már amennyire a pöttyös lehet minimál. Úgy látszik nálam a kedd az ügyintézős nap, ezért pöttyös pulcsit és cipőt választottam, hogy bírjam az egész napi gyűrődést. Portfólió leadásom volt, így sok energiára volt szükségem, amit a pöttyök és a sárga tornazsák biztosított. De, hogy még se tűnjek egy elszabadult bohócnak a sok pötty miatt, a szettemet egy szürke kabáttal lágyítottam.

3_2_1.jpg

3_2_2.jpg

3_2_3.jpg

Gardrób kihívás: 15. nap!

Etnó részletvilág

Szabadnapos hétfő a mai, amihez egy etnó mintás vállkilógós felsőt és ehhez színben passzoló sportmelltartót választottam. Amikor szabadnapom van vagy koncertezős outfitet rakok össze, mindig csempészek egy kis etnó mintát a ruháimba. A lezser pólót egy régi kenguruzsebes szürke pulcsival egészítettem ki. Ma nem volt kedvem ékszerekhez, így a táskám állandó részleteit láthatjátok a fotón. A farmer egy kicsit kopottabb darab, gimis éveimből való, egészen jó érzés, hogy még mindig jó rám.

3_1_2.jpg

3_1_3.jpg

3_1_4.jpg

süti beállítások módosítása