ZITEX

Harmadik hét utáni szösszenet

2016. május 29. - zitex

3 nap. Ennyi van még hátra a 30 napos gardrób kihívásomból, a mai napot is beleszámítva. Nagyon gyorsan eltelt ez az idő, bár lehet a sok munka miatt nem tűnt fel nekem, hogy mennyi időt és energiát is emésztett fel ez a kihívás, így pedig könnyen repülnek napok. (Valószínűleg a családomnak sokkal lassabban telte el ez az idő.) Hirtelen el sem tudom képzelni, mit kezdjek majd azzal a rengeteg pluszban felmerülő szabadidővel, ami a 30DayWardrobeChallenge után ismét rám zúdul.

777.jpg

De, hogy miért is csinálom? Mi a lényege ennek a 30 napnak, azt leszámítva, hogy borzasztóan élvezem? A gardrób szelektálás alapötletén kívül, – hogy a hordatlan ruháimat végre kirakjam, és erre buzdítsak másokat is – egy inspirációs forrásnak, öltözködési stílustanácsadásnak is szántam. Szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy nem csak a legutolsó trend szerint lehet jól felöltözni és nem csak méregdrága márkás ruhákban lehetünk magabiztos nők! Az öltözködés egy kiváló kommunikációs csatornája, hogy kifejezzük önmagunkat, szavak nélkül beszéljünk belső világunkról. Az öltözködés lényege az önkifejezés lenne, manapság még is azt látom, hogy több frusztrációt nyújt, mint örömöt. Képeimmel szeretném megmutatni, hogy a lényeg önmagunk megtalálásában rejlik, nem pedig a legújabb divat vagy divatmárka publikálásában. A divatblogok és magazinok, a legújabb trendek eligazodásában próbálnak irányt mutatni nekünk, de ez nem feltétlen egyenlő azzal, hogy csak az a menő, aki ezt követi is. Sőt, hogy önmagunk lehessünk, pontosan az az első lépés, hogy vállaljuk azt, hogy kilépünk a tömeg sodrásából! Ez pedig egyáltalán nem könnyű feladat! Nekem se.. Senkinek. Ezzel a 30 napos kihívással próbálok a bennem felmerülő gondolatokra hangosan reflektálni.

A kihívásnak még nincs vége! 3 nap vár még rám.

7_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zitex.blog.hu/api/trackback/id/tr538756060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása