ZITEX

Lázban égve

2013. június 01. - zitex

olympia-le-tan-clutch-book_1370112481.jpg_550x353

A Great Gatsby film után, a zene azonnal magával ragadott. Most kezdem az eredeti 1925-ben kiadott könyv olvasását. (Ilyenkor jön rá az ember miért is jó néha betegnek lenni.) Erre mire bukkanok a neten clutchokat böngészve? Igen, erre a gyönyörű könyv clutchra, ami ráadásul a Gatsby könyv nőiesre áttervezett szuper verziója, gyönyörű virágos béléssel. Régóta tetszenek ezek a kis táska csodák, de ez most nagyon aktuális. Szívesen mennék a hétvégén egy ilyen táskával bulizni.

DORKO vs. Nike

dorko4.jpg

Egy ideje megszállott futó lettem. Majdnem mindennap megyek futni, amit sajnos a térdem is megérez. Pár éve vettem egy Adidas futó cipőt, de azt hiszem most itt az ideje a váltásnak. Elkezdtem utána nézni egy-két fazonnak és márkának, akkor akadtam a DORKO rózsaszín-neon zöld csodájára. Fel is próbáltam már, elmondhatom nagyon könnyű és kényelmes.

Részletesebb cikket itt olvashattok a DORKO márkáról, a HYPE AND HYPER oldalán. Egyelőre még filozók a DORKO és a Nike Free modell között. Magyar egyedi design vs. világmárka által képviselt mainstream vonal.

cheap-nike-free-run-3-womens.jpg

süti beállítások módosítása