ZITEX

Rövidre vágva

2013. június 26. - zitex

kabi_1372258037.jpg_500x750

Elő a lábakkal! Az idei nyár slágere a szaggatott rövidnadrág, ami természetesen nem meglepő meleg időben, de a hűvösebb napokra is bátran bújjunk bele egy mintás, szaggatott rövidnadrágba, amit egy lazán kötött pulóverrel vagy akár bőrkabáttal is párosíthatunk. Ne csak nyaraláshoz bújjunk rövidnadrágba, munkába válasszunk egy kicsit hosszabb fazont, egy minimál stílusú inggel. Ez a nyár a minták és stílusok keveredésének fénykora. A mintás nadrághoz remekül passzol a csíkos póló, amihez egy szegecses több anyagból összemixelt bőrkabáttal is tökéletes outfittet alakíthatunk ki. A nyár másik elengedhetetlen kelléke a nagykarimájú kalap. Imádom ezt a szettet. Nagyon laza és vagány is egyben.

Szürkeségben színesen

kardigan_1372150717.jpg_550x825

Most, hogy kicsit lehűlt az idő, jobban lehet variálni a szettünket, mint 40 fokban, amikor minden leolvad rólunk. A mai időjárás magával vonz egy melegebb kardigánt és hosszú nadrágot, de attól, hogy hűvösebb szürke napunk van ma, még nem kell visszabújnunk a fekete sötét árnyalataiba. Amikor rossz idő van még jobban szeretek vidám és színes ruhákat felvenni ezzel is feldobni, mint mások, mint pedig a saját hangulatomat. Ez a szett egy jó példája, hogyan mixelhetjük a színeket és mintákat nyugodtan. A sok színes karkötő és óra a karunkon pedig elengedhetetlen kiegészítői minden szettünknek.

Napi neon

neonpolo_1372103296.jpg_736x1104

Kicsit visszarepültünk a 90'-es évek neon és sportos világába. Idén hódítnak a feltűnő neon színek. Nagyon tetszenek azok a szettek, ahol egy laza sportos fazonú neon pólót, elegánsabb kabáttal, clutch-al és magas sarkú cipővel dobnak fel. Egyszerre lesz lazán stílusos és még is nőies. Munkában a kabát ad neki egy kellő eleganciát a légkondicionált irodában, a nap végén pedig a neon póló vakíthat egész éjjel a város pörgésével együtt.

süti beállítások módosítása