ZITEX

2013. április 13. - zitex

fashionweekbp.jpg

Mindjárt kezdődik a Fashion Week Budapest. A divatbemutatók időpontjai:

13:00 Je Suis Belle
15:00 Anh Tuan
17:00 ANDA
19:00 Nanushka
21:00 USE

Izgatottan várom már, aki pedig nem tud ott lenni a helyszínen, mint ahogy én se,  az élőben követheti a következő linken keresztül vagy akár itt is.

http://www.ustream.tv/fashionweekbudapest


Stream videos at Ustream

Megunhatatlan ponthalmaz

polkabackpak_1365720491.jpg_550x825

Az, hogy imádom a pöttyös dolgokat, nem új dolog. Londoni kiruccanásom alkalmával egy ehhez hasonló alap, retro túrazsák fazonra ruháztam be. Lazacrózsaszín, fehér pöttyökkel és türkiz béléssel. Az itthoni divatboltokban még annyira nem elterjedt ez a fazon, így az utcán egyelőre érdekesen néznek rám és a rózsaszín hátizsákomra, amit egy pasztell citromsárga converse tornacipővel és egy állógalléros drapp ballonkabáttal párosítok.

Pöttyöket a pénteknek!

Forog a képkocka

forgatas_1365714613.jpg_720x960

Még most is pörgök a mai nap eseményeitől. Délután a Vörösmarty moziban forgattunk. Kisfilmünkben Feldmájer Sándorral beszélgettünk az art mozik értékálló különlegességeiről. Nagyon élveztem a forgatást, az interjút az összes előkészületével, cipekedésével és pakolásával. A mozi varázsáról és a vetítő szoba rejtelmeiről nem is beszélve. Imádom ezt a munkát csinálni. Fotózás, forgatás annyira izgalmas, hogy mit tud egy kis csapat kihozni egy témából. Jó, ha az embernek az lehet a hobbija, ami a munkája is. Erre törekszem leginkább, ha ezt sikerül elérnem, akkor boldog embernek mondhatom magam.

Elnézést a rossz minőségű backstage fotóért, de ezt muszáj volt megosztanom. Inspirációs szettemben,(amit tegnap posztoltam) pedig nagyon jól ment a munka.

 

Kell kategória!

szegedikatabomber_1365585371.jpg_960x960


Szegedi Kata 13Spring/Summer kollekciójából ez a hal mintával printelt bomber dzseki az egyik kedvencem. A minta gyönyörű színek és formák egyvelegéből alkot egy teljeset, az álló galléros bomber fazon pedig most egyre kedveltebb a szezonban. Imádom úgy, ahogy van. A kabátot viselő modell pedig nem más, mint Axente Vanessa ismert magyar topmodell.

süti beállítások módosítása