ZITEX

Télies tavasz

2013. április 06. - zitex

oscardelarenta_1365276363.jpg_550x825

Ez az Oscar de la Renta szett tökéletesen passzol a mostani időjáráshoz és a tavasz váró önkifejezéshez. Télies kivitelezés, tavaszias színekben. Még mindig jól esik egy meleg pulóverbe belebújni, de ezzel a lazac rózsaszín szoknyával és szőrmegallérral már a tavasz színeit vegyítve könnyítünk a hideg, télies outfitten.

FruFru szigetelés

frufru_1365018208.jpg_550x826

Frufruval és zenével a világ ellen.

A mai nap ismét a hajkoronák stílusjegyeiben pörgött. Fodrász barátnőm kezei közt töltöttem a nap meghatározó részét. Úgy tűnik kicsit rápörögtem a hajkészítésre és a frizura trendekre mostanában. Régóta tervezgettem, hogy megint vágatok magamnak frufrut, aminek most jött el az ideje. Még a nagy nyári hőség előtt belevágtam, hátha megúszom a mitesszeres, zsíros homlokot, ha már most hozzászoktatom a fejbőrömet a levegőtlen mindennapokhoz. ( Az arc tisztítás kellő ápolása a duplájára emelkedik.) Természetesen ebben a döntésben nem csak a divat motivált, rejtőzködő énem is erősen szuggerált a frizuraváltásra. Könnyű elrejtőzni valami mögé, ami védelmet ad. Ezért szeretek szemüveget hordani, de most már frufruval is takarom az arcom. Kiskorom óta szemüveges vagyok, de hordok kontaktlencsét is. Sokan megkérdezik, miért vagyok akkor állandóan szemüvegben.?  A válasz egyszerű, mert nekem ez kényelmes. Kényelmes elbújni.  Amikor szemüveg van rajtam, azt érzem, takar valami, ami ad egy kis védelmet a világ elől. Persze elgondolkodtató az is, hogy miért rossz a szemem, mit nem akarok meglátni a világból.

A mindennapok fontos kelléke a nagy füles hangszigetelése is alapvető kiegészítő mostanság.

Ez ma egy ilyen nap.

Nyakláncra nyakláncot

nyaklanc_1364902823.jpg_1678x1114

A minimál stílus mellett a halmozás is viszi az idei trendek meghatározó jegyeit. A tekintetet egy-egy kiemelt rész nagyon magára vonzza. Fontos, hogy egyszerre csak egy testrészt tegyünk hangsúlyossá a kiegészítőinkkel. Ha a karkötőket választjuk, akkor abból halmozzunk, de a többi legyen letisztult és egyszerű, ha pedig a dekoltázsunkra akarjuk terelni a figyelmet, csak azt erősítsük. A képen nagyon tetszik a nyakláncok választékos összhangja, több mint egy tucat nyaklánc egymásba tekerve nagyon egyedi hatást ér el. A nyakláncok egymásba tekerésével már csak a kigubózás a probléma, ennek a problémának állandó szenvedője vagyok.  

Kölni felhők áradata

tavaszi-husvet_1364858214.jpg_550x711

Remélem senki sem hervadt el, mindenkit meglocsoltak ma. A parfümök lágy illata mellett, ma a palackos locsolás élményét is megtapasztalhattam. Felfrissítő élmény, amikor mindenhonnan öntik rád a vízet, de az biztos, hogy virágzásom útnak indult. Most a virágos-csíkos szett inspirált. A képen látható modell virágszirmokkal kirakott sminkje nagyon ötletes és érzéki, az egész fotó kellemes összhangot és tavaszi vidámságot áraszt magából.

 

süti beállítások módosítása